Sponsoren

 

Sponsoring is voor een vereniging als de onze van zeer groot belang. De financiële middelen die gegenereerd worden door sponsoring geven de vereniging onder andere de mogelijkheid om goed onderhoud te plegen, materialen aan te schaffen en activiteiten te ontplooien.
Dit komt de uitstraling en de levendigheid van het dorp Echteld, de vereniging en haar leden ten goede. Een levendige vereniging trekt meer leden, leiding en publiek, met als resultaat extra inkomsten en natuurlijk meer zichtbaarheid voor de sponsoren. Zo werken de sponsorgelden als een kloppend hart binnen de vereniging.

Veel van de huidige sponsoren van de vereniging zijn een overeenkomst aangegaan, niet alleen om hun eigen naamsbekendheid en maatschappelijke betrokkenheid in de gemeenschap te vergroten, maar vooral ook omdat ze de vereniging en haar leden een warm hart toedragen.

Het bestuur zal alles in het werk stellen om de eer en goede naam van de sponsoren hoog te houden en de uitstraling van de vereniging sportief, correct en sfeervol te houden. Dit om ervoor te zorgen dat de vereniging het waard blijft om als sponsor te steunen.

 

Wilt u Sportvereniging VOLO ook sponsoren? Stuur dan een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie.

 

 

 

Het is voor iedereen die Sportvereniging VOLO een warm hart toedraagt mogelijk om GRATIS te sponsoren en KORTING te krijgen bij verschillende winkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Zalando.

 

Elke aankoop bij één van deze winkels levert Sportvereniging VOLO een commissie op terwijl u zelf de normale prijs betaald of minder, het kost u dus niets extra!

Doe hetzelfde als u uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via Sponsorkliks kunt u terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert.

 

Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!